Vlaamse maritieme sector wil vrouwen werven met ‘Project Olivia’

Personeelstekort

De maritieme sector in België heeft te kampen met personeelstekorten. Om die op te lossen, hebben de overheid en het maritieme agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust (MDK) de pijlen gericht op meer vrouwen in de branche. Recent startte de wervingscampagne met de naam ‘Project Olivia’. De naam Olivia is gekozen omdat die in 2021 de populairste naam was voor Vlaamse meisjes.

Foto: Project Olivia

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Vlaamse maritieme sector wil vrouwen werven met ‘Project Olivia’ | NT

Vlaamse maritieme sector wil vrouwen werven met ‘Project Olivia’

Personeelstekort

De maritieme sector in België heeft te kampen met personeelstekorten. Om die op te lossen, hebben de overheid en het maritieme agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust (MDK) de pijlen gericht op meer vrouwen in de branche. Recent startte de wervingscampagne met de naam ‘Project Olivia’. De naam Olivia is gekozen omdat die in 2021 de populairste naam was voor Vlaamse meisjes.

Foto: Project Olivia

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen