Goederenoverslag in North Sea Port daalt voor het eerst in twee jaar

Kwartaalcijfers

De goederenoverslag via zeevaart in North Sea Port nam in het eerste kwartaal van 2023 met 4% af door een daling bij vooral de vloeibare bulkgoederen. Dit is de eerste daling in ruim twee jaar. De EU-sancties tegen Rusland laten zich in de overslag, die in totaal 17 miljoen ton bedroeg, steeds verder voelen.

Foto: Make more Aerials / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Goederenoverslag in North Sea Port daalt voor het eerst in twee jaar | NT

Goederenoverslag in North Sea Port daalt voor het eerst in twee jaar

Kwartaalcijfers

De goederenoverslag via zeevaart in North Sea Port nam in het eerste kwartaal van 2023 met 4% af door een daling bij vooral de vloeibare bulkgoederen. Dit is de eerste daling in ruim twee jaar. De EU-sancties tegen Rusland laten zich in de overslag, die in totaal 17 miljoen ton bedroeg, steeds verder voelen.

Foto: Make more Aerials / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu