DP World voegt dit jaar drie miljoen teu capaciteit toe

Uitbreidingen

DP World voegt dit jaar drie miljoen teu capaciteit toe. Dit zegt de groep uit Dubai op grond van een overzicht van de lopende uitbreidingen. De belangrijkste projecten daarin zijn de terminal in Caucedo in de Dominicaanse Republiek (1,2 miljoen teu), Yarimca in Turkije (580.000 teu), Sokhna in Egypte (500.000 teu) en Jeddah in  Saoedi-Arabië (200.000 teu).

DP world dubai
Foto: Shutterstock, Novikov Aleksey

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

DP World voegt dit jaar drie miljoen teu capaciteit toe | NT

DP World voegt dit jaar drie miljoen teu capaciteit toe

Uitbreidingen

DP World voegt dit jaar drie miljoen teu capaciteit toe. Dit zegt de groep uit Dubai op grond van een overzicht van de lopende uitbreidingen. De belangrijkste projecten daarin zijn de terminal in Caucedo in de Dominicaanse Republiek (1,2 miljoen teu), Yarimca in Turkije (580.000 teu), Sokhna in Egypte (500.000 teu) en Jeddah in  Saoedi-Arabië (200.000 teu).

DP world dubai
Foto: Shutterstock, Novikov Aleksey

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu