Miljardair Kühne wil MSC via tegenbod buiten de deur houden bij HHLA

Koop is 'affront tegenover Hapag-Lloyd'

De Duitse transportmiljardair Klaus-Michael Kühne (86) overweegt een tegenbod uit te brengen op 49,9% van de aandelen in het Hamburgse overslagbedrijf HHLA. Hij wil zo de Zwitserse rederij MSC buiten de deur te houden bij het Duitse terminalbedrijf. Dat laat de grootaandeelhouder van Hapag-Lloyd (30%) weten tegenover de Duitse krant Frankfurter Allgemeine.

Foto: ANP

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Miljardair Kühne wil MSC via tegenbod buiten de deur houden bij HHLA | NT

Miljardair Kühne wil MSC via tegenbod buiten de deur houden bij HHLA

Koop is 'affront tegenover Hapag-Lloyd'

De Duitse transportmiljardair Klaus-Michael Kühne (86) overweegt een tegenbod uit te brengen op 49,9% van de aandelen in het Hamburgse overslagbedrijf HHLA. Hij wil zo de Zwitserse rederij MSC buiten de deur te houden bij het Duitse terminalbedrijf. Dat laat de grootaandeelhouder van Hapag-Lloyd (30%) weten tegenover de Duitse krant Frankfurter Allgemeine.

Foto: ANP

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu