Cargadoors zijn gedoe over opvolging Castelein beu: ‘Begraaf de strijdbijl’

salaris nog altijd struikelblok

Vijf maanden na het vertrek van Allard Castelein als ceo van het Havenbedrijf Rotterdam, is er nog altijd geen opvolger gevonden. De aandeelhouders, de Nederlandse staat en de gemeente Rotterdam, kunnen het niet eens worden over het salaris van een toekomstige havendirecteur. De Vereniging Rotterdamse Cargadoors (VRC) is het getouwtrek beu.

Foto: Marco de Swart

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Cargadoors zijn gedoe over opvolging Castelein beu: ‘Begraaf de strijdbijl’ | NT

Cargadoors zijn gedoe over opvolging Castelein beu: ‘Begraaf de strijdbijl’

salaris nog altijd struikelblok

Vijf maanden na het vertrek van Allard Castelein als ceo van het Havenbedrijf Rotterdam, is er nog altijd geen opvolger gevonden. De aandeelhouders, de Nederlandse staat en de gemeente Rotterdam, kunnen het niet eens worden over het salaris van een toekomstige havendirecteur. De Vereniging Rotterdamse Cargadoors (VRC) is het getouwtrek beu.

Foto: Marco de Swart

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding