‘Personeelstekort grootste bedreiging voor groei Rotterdamse haven’

Havendebat Rotterdam

Een tekort aan personeel vormt het grootste knelpunt in de geplande groei van de haven van Rotterdam. Terwijl op de Maasvlakte miljardeninvesteringen worden gedaan om de containercapaciteit te verdubbelen, zijn er onvoldoende mensen beschikbaar om straks die vrachten af te handelen. Dat bleek tijdens het Havendebat Rotterdam dat donderdag plaatsvond in Villa Thalia. ‘Bedrijven hebben de mond vol van diversiteit, maar in de praktijk zie je daar onvoldoende van terug.’

Foto: Marcel Cazemier

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

‘Personeelstekort grootste bedreiging voor groei Rotterdamse haven’ | NT

‘Personeelstekort grootste bedreiging voor groei Rotterdamse haven’

Havendebat Rotterdam

Een tekort aan personeel vormt het grootste knelpunt in de geplande groei van de haven van Rotterdam. Terwijl op de Maasvlakte miljardeninvesteringen worden gedaan om de containercapaciteit te verdubbelen, zijn er onvoldoende mensen beschikbaar om straks die vrachten af te handelen. Dat bleek tijdens het Havendebat Rotterdam dat donderdag plaatsvond in Villa Thalia. ‘Bedrijven hebben de mond vol van diversiteit, maar in de praktijk zie je daar onvoldoende van terug.’

Foto: Marcel Cazemier

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding