Bouw sluis Terneuzen valt tientallen miljoenen duurder uit

Bodemverontreiniging

De bouw van de nieuwe sluis in Terneuzen gaat 45 miljoen tot 55 miljoen euro meer kosten door de ernstige bodemverontreiniging die is aangetroffen. Dit blijkt uit stukken die minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) recent aan de Tweede Kamer heeft gestuurd, schrijft het Financieele Dagblad.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Bouw sluis Terneuzen valt tientallen miljoenen duurder uit | NT

Bouw sluis Terneuzen valt tientallen miljoenen duurder uit

Bodemverontreiniging

De bouw van de nieuwe sluis in Terneuzen gaat 45 miljoen tot 55 miljoen euro meer kosten door de ernstige bodemverontreiniging die is aangetroffen. Dit blijkt uit stukken die minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) recent aan de Tweede Kamer heeft gestuurd, schrijft het Financieele Dagblad.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu