Verladers willen kunnen kiezen

Rederijen lijken soms meer met zichzelf bezig dan met de lading van de klant. Verladersorganisatie EVO waarschuwt voor het verlies van onderscheidend vermogen.

Eind dit jaar maakt verladersorganisatie EVO bekend wie na MOL de tweede winnaar wordt van de Container Liner Shipping Award, een prijs die de verladers in 2012 in het leven hebben geroepen voor de rederij die zich onderscheidt in haar dienstverlening aan de klant. Dit blijft een jaarlijks fenomeen, bevestigt Lodewijk Wisse, beleidsadviseur maritieme zaken van de EVO. ‘Het is goed om een rederij die er bovenuitsteekt op deze manier te waarderen. Doel is natuurlijk om het geheel naar een hoger pl

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Verladers willen kunnen kiezen | NT

Verladers willen kunnen kiezen

Rederijen lijken soms meer met zichzelf bezig dan met de lading van de klant. Verladersorganisatie EVO waarschuwt voor het verlies van onderscheidend vermogen.

Eind dit jaar maakt verladersorganisatie EVO bekend wie na MOL de tweede winnaar wordt van de Container Liner Shipping Award, een prijs die de verladers in 2012 in het leven hebben geroepen voor de rederij die zich onderscheidt in haar dienstverlening aan de klant. Dit blijft een jaarlijks fenomeen, bevestigt Lodewijk Wisse, beleidsadviseur maritieme zaken van de EVO. ‘Het is goed om een rederij die er bovenuitsteekt op deze manier te waarderen. Doel is natuurlijk om het geheel naar een hoger pl

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu