‘Subsidie Topsector Logistiek goed besteden, want dat is belastinggeld’

interview

Albert Veenstra stond zeven jaar aan het roer bij TKI Dinalog als wetenschappelijk directeur. Het instituut heeft in die jaren namens de Topsector Logistiek talloze logistieke innovatieprojecten gefinancierd en uitgevoerd. Nu is het voor Veenstra, die per 1 januari is vertrokken, tijd voor een nieuwe uitdaging.

Albert Veenstra_ROB6043

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

‘Subsidie Topsector Logistiek goed besteden, want dat is belastinggeld’ | NT

‘Subsidie Topsector Logistiek goed besteden, want dat is belastinggeld’

interview

Albert Veenstra stond zeven jaar aan het roer bij TKI Dinalog als wetenschappelijk directeur. Het instituut heeft in die jaren namens de Topsector Logistiek talloze logistieke innovatieprojecten gefinancierd en uitgevoerd. Nu is het voor Veenstra, die per 1 januari is vertrokken, tijd voor een nieuwe uitdaging.

Albert Veenstra_ROB6043

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu