‘Oplossingen van logistieke robots vaak niet te bevatten als mens’

Innovatie

Artificial Intelligence (AI) kan helpen om de repeterende taken uit handen van mensen te nemen. Met ‘deep reïnforced robots’ is het mogelijk dat zij zelflerend worden, zo weet Hylke Visser van robot-ontwikkelaar Covariant. Ook Marieke Martens van TNO voorziet een grote toekomst met AI.

warehouse, robots

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

‘Oplossingen van logistieke robots vaak niet te bevatten als mens’ | NT

‘Oplossingen van logistieke robots vaak niet te bevatten als mens’

Innovatie

Artificial Intelligence (AI) kan helpen om de repeterende taken uit handen van mensen te nemen. Met ‘deep reïnforced robots’ is het mogelijk dat zij zelflerend worden, zo weet Hylke Visser van robot-ontwikkelaar Covariant. Ook Marieke Martens van TNO voorziet een grote toekomst met AI.

warehouse, robots

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu