Spedimex geldt volgens ID Logistics in Polen als een van de marktleiders in contractlogistiek voor onder meer de mode-, cosmetica- en retailsector. Het bedrijf noteerde in 2022 een omzet van 109 miljoen euro. Spedimex beschikt in Polen over vijftien locaties en een opslagcapaciteit van in totaal 230.000 vierkante meter.

Spedimex wordt bij de koop gewaardeerd op 74 miljoen euro. De overname moet nog worden goedgekeurd door de Poolse mededingingswaakhond.

ID Logistics is een Franse groep die vooral actief is in contractlogistiek. Het bedrijf noteerde in 2022 een omzet van 2,5 miljard euro en telt 30.000 medewerkers. In Polen heeft ID Logistics nu 35 locaties en 7.000 medewerkers. In 2021 nam het bedrijf in Nederland GVT over.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement