Mindere kwartaalcijfers voor pakketvervoerder FedEx

dalende pakketvolumes

De Amerikaanse pakketgigant FedEx heeft het laatste kwartaal van het gebroken boekjaar 2022/2023 afgesloten met een tegenvallende resultaten. Zo daalde de omzet van 24,4 miljard dollar naar iets onder de 22 miljard dollar, terwijl het aangepast bedrijfsresultaat (1,8 miljard dollar) 400 miljoen dollar lager uitviel.

Foto: FedEx

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Mindere kwartaalcijfers voor pakketvervoerder FedEx | NT

Mindere kwartaalcijfers voor pakketvervoerder FedEx

dalende pakketvolumes

De Amerikaanse pakketgigant FedEx heeft het laatste kwartaal van het gebroken boekjaar 2022/2023 afgesloten met een tegenvallende resultaten. Zo daalde de omzet van 24,4 miljard dollar naar iets onder de 22 miljard dollar, terwijl het aangepast bedrijfsresultaat (1,8 miljard dollar) 400 miljoen dollar lager uitviel.

Foto: FedEx

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu