​​Topman DSV stapt op na zestien jaar

Opvolger wordt Jens Lund

Na bijna zestien jaar aan het roer vertrekt de 57-jarige topman Jens Bjørn Andersen van DSV volgend jaar. Hij heeft in die tijd van het kleine samenwerkingsverband van Deense wegvervoerders een wereldspeler (nummer 3) gemaakt in de expeditie en logistiek met een beurswaarde van rond de 37 miljard euro.

Foto: X (Jens Bjørn Andersen)

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

​​Topman DSV stapt op na zestien jaar | NT

​​Topman DSV stapt op na zestien jaar

Opvolger wordt Jens Lund

Na bijna zestien jaar aan het roer vertrekt de 57-jarige topman Jens Bjørn Andersen van DSV volgend jaar. Hij heeft in die tijd van het kleine samenwerkingsverband van Deense wegvervoerders een wereldspeler (nummer 3) gemaakt in de expeditie en logistiek met een beurswaarde van rond de 37 miljard euro.

Foto: X (Jens Bjørn Andersen)

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu