Dit zijn de goedkoopste losse aandelen van transportbedrijven

Beleggen in logistiek

Gebaseerd op de prijs voor één aandeel is dit de top 10 van de goedkoopste losse transportaandelen van begin 2024. Ondanks alle onrust in de wereld hebben beleggers 2023 ervaren als een goed beursjaar. Transportondernemingen zorgden op Wall Street en Damrak zeker niet voor zoveel reuring als bijvoorbeeld technologiebedrijven, maar ook de logistieke sector heeft op de beurzen zijn hoogvliegers en zijn ‘penny stocks’, heel goedkope individuele aandelen.

Beeld: Bureau OMA

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Dit zijn de goedkoopste losse aandelen van transportbedrijven | NT

Dit zijn de goedkoopste losse aandelen van transportbedrijven

Beleggen in logistiek

Gebaseerd op de prijs voor één aandeel is dit de top 10 van de goedkoopste losse transportaandelen van begin 2024. Ondanks alle onrust in de wereld hebben beleggers 2023 ervaren als een goed beursjaar. Transportondernemingen zorgden op Wall Street en Damrak zeker niet voor zoveel reuring als bijvoorbeeld technologiebedrijven, maar ook de logistieke sector heeft op de beurzen zijn hoogvliegers en zijn ‘penny stocks’, heel goedkope individuele aandelen.

Beeld: Bureau OMA

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen