Swissport België vraagt faillissement aan

Afhandeling

De afhandelaar Swissport België heeft maandag het faillissement aangevraagd van de bagage- en schoonmaakdivisie op Brussels Airport (Zaventem). Daarmee dreigen 1.500 mensen hun baan te verliezen. De vrachtdivisie op Zaventem en Luik Airport, waar bijna 500 mensen werken, blijft buiten het faillissement, aldus het bedrijf.

Foto: Swissport

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Swissport België vraagt faillissement aan | NT

Swissport België vraagt faillissement aan

Afhandeling

De afhandelaar Swissport België heeft maandag het faillissement aangevraagd van de bagage- en schoonmaakdivisie op Brussels Airport (Zaventem). Daarmee dreigen 1.500 mensen hun baan te verliezen. De vrachtdivisie op Zaventem en Luik Airport, waar bijna 500 mensen werken, blijft buiten het faillissement, aldus het bedrijf.

Foto: Swissport

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu