Luik Airport ziet vrachtvolume met bijna kwart toenemen

coronacrisis

Luik Airport zag het vrachtvervoer vorig jaar met 24% toenemen van 900.000 ton naar 1,1 miljoen ton. Daarmee wist de Waalse luchthaven samen met het Duitse Leipzig Airport sterk te profiteren van de coronacrisis, die de meeste grote Europese luchthavens, zoals ook Schiphol (-9%), ladingsverlies opleverde.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Luik Airport ziet vrachtvolume met bijna kwart toenemen | NT

Luik Airport ziet vrachtvolume met bijna kwart toenemen

coronacrisis

Luik Airport zag het vrachtvervoer vorig jaar met 24% toenemen van 900.000 ton naar 1,1 miljoen ton. Daarmee wist de Waalse luchthaven samen met het Duitse Leipzig Airport sterk te profiteren van de coronacrisis, die de meeste grote Europese luchthavens, zoals ook Schiphol (-9%), ladingsverlies opleverde.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding