Via de achteruitkijkspiegel vooruitblikken op vracht Schiphol

Luchtvrachtmonitor

De Nederlandse luchtvrachtsector dreigt wederom tussen wal en schip te geraken als er niet met een voldoende aantal vrachtslots wordt voorgesorteerd op toekomstige tekorten aan vrachtvluchten op Schiphol. Dat was de waarschuwing op het recente Luchtvrachtwebinar, waarbij brancheorganisatie ACN de laatste Luchtvrachtmonitor presenteerde.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Via de achteruitkijkspiegel vooruitblikken op vracht Schiphol | NT

Via de achteruitkijkspiegel vooruitblikken op vracht Schiphol

Luchtvrachtmonitor

De Nederlandse luchtvrachtsector dreigt wederom tussen wal en schip te geraken als er niet met een voldoende aantal vrachtslots wordt voorgesorteerd op toekomstige tekorten aan vrachtvluchten op Schiphol. Dat was de waarschuwing op het recente Luchtvrachtwebinar, waarbij brancheorganisatie ACN de laatste Luchtvrachtmonitor presenteerde.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu