Doek lijkt te vallen voor CargoLogicAir

Sancties tegen Russische eigenaar

De Britse vrachtmaatschappij Cargologic Air (CLA) heeft surseance van betaling aangevraagd, meldt de Britse vakpers. Het nauw aan de Russische luchtvrachtgroep Volga Dnepr gelieerde CLA beschikte ooit over vier vrachtjumbo’s, maar was sinds de Russische inval in de Oekraïne en de Europese sancties in maart zo goed als vleugellam geworden.

Foto: CargoLogicAir

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Doek lijkt te vallen voor CargoLogicAir | NT

Doek lijkt te vallen voor CargoLogicAir

Sancties tegen Russische eigenaar

De Britse vrachtmaatschappij Cargologic Air (CLA) heeft surseance van betaling aangevraagd, meldt de Britse vakpers. Het nauw aan de Russische luchtvrachtgroep Volga Dnepr gelieerde CLA beschikte ooit over vier vrachtjumbo’s, maar was sinds de Russische inval in de Oekraïne en de Europese sancties in maart zo goed als vleugellam geworden.

Foto: CargoLogicAir

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu