Luchtvrachttarieven verder onderuit in juni

Baltic Exchange Airfreight Index

De gemiddelde tarieven op de belangrijkste luchtvrachtroutes in de wereld daalden over de maand juni verder. Vergeleken met een jaar geleden waren verladers vanuit China richting Europa ruim 40% goedkoper uit bij de inkoop van vrachtruimte. Dat blijkt uit het laatste maandoverzicht van de Baltic Exchange Airfreight Index (BAI).

Pakketvracht, luchtvracht
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Luchtvrachttarieven verder onderuit in juni | NT

Luchtvrachttarieven verder onderuit in juni

Baltic Exchange Airfreight Index

De gemiddelde tarieven op de belangrijkste luchtvrachtroutes in de wereld daalden over de maand juni verder. Vergeleken met een jaar geleden waren verladers vanuit China richting Europa ruim 40% goedkoper uit bij de inkoop van vrachtruimte. Dat blijkt uit het laatste maandoverzicht van de Baltic Exchange Airfreight Index (BAI).

Pakketvracht, luchtvracht
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu