Schiphol tuimelt uit de mondiale vracht top 20

Meeste vrachthubs zagen krimp in 2022

Schiphol prijkt niet langer in de mondiale vracht top 20 van internationale luchthavens. Deze prestigieuze lijst wordt elk jaar samengesteld door de Airport Council International (ACI), de belangengroep van internationale luchthavens, maar in de recent gepubliceerde editie over 2022 ontbreekt onze nationale luchthaven.

rsg-luchtfoto-schiphol-d755559-2
Foto: Schiphol

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Schiphol tuimelt uit de mondiale vracht top 20 | NT

Schiphol tuimelt uit de mondiale vracht top 20

Meeste vrachthubs zagen krimp in 2022

Schiphol prijkt niet langer in de mondiale vracht top 20 van internationale luchthavens. Deze prestigieuze lijst wordt elk jaar samengesteld door de Airport Council International (ACI), de belangengroep van internationale luchthavens, maar in de recent gepubliceerde editie over 2022 ontbreekt onze nationale luchthaven.

rsg-luchtfoto-schiphol-d755559-2
Foto: Schiphol

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu