Antwerpen lanceert opnieuw havenbezoeken per bus

Havens

Het havenbedrijf van Antwerpen gaat ook dit jaar een reeks van gratis havenbustours organiseren.

Om het maatschappelijk draagvlak van de haven in de regio te verhogen ging het Havenbedrijf vorig jaar van start met een reeks busritten door de haven op Linker- en Rechteroever – sinds de invoering van de ISPS-code niet zonder meer toegankelijk voor buitenstaanders – onder leiding van een ervaren gids.

Ook dit jaar blijven de busritten gratis. Nieuw is dat de bussen gedurende een langere periode zullen rijden en dat er ook een formule werd uitgewerkt voor gezinnen met kinderen. Vertrekpunt blijft het havenpaviljoen aan het MAS en een bezoek aan de bouwwerf van de Deurganckdoksluis – de grootste zeesluis ter wereld is opgenomen in de rit.

De eerste rit is gepland op vrijdag 3 mei en de laatste op zaterdag 28 september. Tussenin vertrekken de bussen elke woensdag en vrijdag om 13.30u en zaterdag om 10.00u. (met uitzondering van 30 en 31 augustus (wielerkoers World Ports Classic) en van 21 september (Vlaamse Havendag). Inschrijven is verplicht en kan via www.portofantwerp.com/bustour

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Antwerpen lanceert opnieuw havenbezoeken per bus | NT

Antwerpen lanceert opnieuw havenbezoeken per bus

Havens

Het havenbedrijf van Antwerpen gaat ook dit jaar een reeks van gratis havenbustours organiseren.

Om het maatschappelijk draagvlak van de haven in de regio te verhogen ging het Havenbedrijf vorig jaar van start met een reeks busritten door de haven op Linker- en Rechteroever – sinds de invoering van de ISPS-code niet zonder meer toegankelijk voor buitenstaanders – onder leiding van een ervaren gids.

Ook dit jaar blijven de busritten gratis. Nieuw is dat de bussen gedurende een langere periode zullen rijden en dat er ook een formule werd uitgewerkt voor gezinnen met kinderen. Vertrekpunt blijft het havenpaviljoen aan het MAS en een bezoek aan de bouwwerf van de Deurganckdoksluis – de grootste zeesluis ter wereld is opgenomen in de rit.

De eerste rit is gepland op vrijdag 3 mei en de laatste op zaterdag 28 september. Tussenin vertrekken de bussen elke woensdag en vrijdag om 13.30u en zaterdag om 10.00u. (met uitzondering van 30 en 31 augustus (wielerkoers World Ports Classic) en van 21 september (Vlaamse Havendag). Inschrijven is verplicht en kan via www.portofantwerp.com/bustour

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement