Belgisch consortium wil zonnepanelen op zee gaan bouwen

Verduurzaming

Een consortium van baggeraar Jan De Nul, sectorgenoot Deme, ingenieursbureau Tractebel, zonnepanelenproducent Soltech en de universiteit van Gent lanceert een innovatief project voor zonnetechnologie op zee. De ambitie is om als eerste een offshore zonne-energiepark op te zetten in de Noordzee.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Belgisch consortium wil zonnepanelen op zee gaan bouwen | NT

Belgisch consortium wil zonnepanelen op zee gaan bouwen

Verduurzaming

Een consortium van baggeraar Jan De Nul, sectorgenoot Deme, ingenieursbureau Tractebel, zonnepanelenproducent Soltech en de universiteit van Gent lanceert een innovatief project voor zonnetechnologie op zee. De ambitie is om als eerste een offshore zonne-energiepark op te zetten in de Noordzee.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu