Van Oord doet installatie van offshore windpark Baltic Eagle

2024

Het Rotterdamse Van Oord heeft een contract getekend met het Spaanse energiebedrijf Iberdrola voor het offshore windpark Baltic Eagle. Het bedrijf gaat de fundaties transporteren en installeren. Naar verwachting is het windpark eind 2024 volledig operationeel, zo laat Van Oord weten.

Van Oord - installatieschip Svanen

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Van Oord doet installatie van offshore windpark Baltic Eagle | NT

Van Oord doet installatie van offshore windpark Baltic Eagle

2024

Het Rotterdamse Van Oord heeft een contract getekend met het Spaanse energiebedrijf Iberdrola voor het offshore windpark Baltic Eagle. Het bedrijf gaat de fundaties transporteren en installeren. Naar verwachting is het windpark eind 2024 volledig operationeel, zo laat Van Oord weten.

Van Oord - installatieschip Svanen

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu