SBM Offshore heeft voor recordbedrag aan werk liggen

Wel minder omzet

Maritiem dienstverlener SBM Offshore heeft voor een recordbedrag van 29,5 miljard dollar aan werk op de plank liggen. De onderneming, die zich vooral richt op de productie van drijvende installaties voor de productie en opslag van olie en gas, zag zijn orderboek in de voorbije maanden met 8 miljard dollar aandikken, zo meldde het concern in zijn halfjaarbericht.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

SBM Offshore heeft voor recordbedrag aan werk liggen | NT

SBM Offshore heeft voor recordbedrag aan werk liggen

Wel minder omzet

Maritiem dienstverlener SBM Offshore heeft voor een recordbedrag van 29,5 miljard dollar aan werk op de plank liggen. De onderneming, die zich vooral richt op de productie van drijvende installaties voor de productie en opslag van olie en gas, zag zijn orderboek in de voorbije maanden met 8 miljard dollar aandikken, zo meldde het concern in zijn halfjaarbericht.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen