Rechter akkoord met reddingsplan voor scheepswerf Royal IHC

financiële herstructurering

Scheepswerf Royal IHC heeft van de rechter gelijk gekregen in een belangrijke procedure over een plan om de schuldenlast van het bedrijf te verlagen. Daardoor blijven bankgaranties voor het bedrijf in tact en is het voor IHC ook mogelijk nieuwe financiering aan te trekken voor het bouwen schepen en andere apparatuur.

Foto: ANP / Hollandse Hoogte / Tobias Kleuver

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Rechter akkoord met reddingsplan voor scheepswerf Royal IHC | NT

Rechter akkoord met reddingsplan voor scheepswerf Royal IHC

financiële herstructurering

Scheepswerf Royal IHC heeft van de rechter gelijk gekregen in een belangrijke procedure over een plan om de schuldenlast van het bedrijf te verlagen. Daardoor blijven bankgaranties voor het bedrijf in tact en is het voor IHC ook mogelijk nieuwe financiering aan te trekken voor het bouwen schepen en andere apparatuur.

Foto: ANP / Hollandse Hoogte / Tobias Kleuver

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu