Doe toch maar een ‘logistieke doos’ in de achtertuin

Commentaar

Waar moeten we heen met onze logistieke dozen? De weerstand tegen de vestiging van economische activiteiten in Nederland neemt almaar toe, zelfs bij het college van Rijksadviseurs. De logistiek zit wat dat betreft in hetzelfde schuitje als andere branches die nu met scheve ogen worden aangekeken om de ruimte die ze innemen, zoals de chemische industrie en de agrarische sector.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Doe toch maar een ‘logistieke doos’ in de achtertuin | NT

Doe toch maar een ‘logistieke doos’ in de achtertuin

Commentaar

Waar moeten we heen met onze logistieke dozen? De weerstand tegen de vestiging van economische activiteiten in Nederland neemt almaar toe, zelfs bij het college van Rijksadviseurs. De logistiek zit wat dat betreft in hetzelfde schuitje als andere branches die nu met scheve ogen worden aangekeken om de ruimte die ze innemen, zoals de chemische industrie en de agrarische sector.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu