Commentaar – CO2-subsidie

klimaatbeleid

Het heeft er alle schijn van dat de lobby van het grote bedrijfsleven, onder aanvoering van VNO-NCW, zichzelf met het dossier dividendbelasting in de voet heeft geschoten. Op het laatste moment tijdens de formatieonderhandelingen via VVD-aanvoerder Mark Rutte in het regeerakkoord gefietst, leek er een belasting-douceurtje van twee miljard euro ten behoeve van enkele multinatinationals uitgedeeld te gaan worden.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Commentaar – CO2-subsidie | NT

Commentaar – CO2-subsidie

klimaatbeleid

Het heeft er alle schijn van dat de lobby van het grote bedrijfsleven, onder aanvoering van VNO-NCW, zichzelf met het dossier dividendbelasting in de voet heeft geschoten. Op het laatste moment tijdens de formatieonderhandelingen via VVD-aanvoerder Mark Rutte in het regeerakkoord gefietst, leek er een belasting-douceurtje van twee miljard euro ten behoeve van enkele multinatinationals uitgedeeld te gaan worden.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu