Column: Tijdens het reces

no deal brexit

‘Can’t you stop humming’, vroeg Sally. John Bercow, de bijna ex-Speaker van het Lagerhuis, verkeerde in een topbui. Hij scheen, het parlement was door Boris Johnson op een onverwacht lange vakantie gestuurd, in een opperbest humeur.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Column: Tijdens het reces | NT

Column: Tijdens het reces

no deal brexit

‘Can’t you stop humming’, vroeg Sally. John Bercow, de bijna ex-Speaker van het Lagerhuis, verkeerde in een topbui. Hij scheen, het parlement was door Boris Johnson op een onverwacht lange vakantie gestuurd, in een opperbest humeur.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu