Denen snoeien bij hoofdkantoren Hamburg Süd en Panalpina

reorganisatie

De Deense reder Maersk zet het mes in het hoofdkantoor van de Duitse dochter Hamburg Süd. Zo’n 100 topbanen verdwijnen in Hamburg. Landgenoot DSV doet hetzelfde bij de recente aanwinst Panalpina. Daar wordt op de oude hoofdzetel van de Zwitserse expediteur in Zürich afscheid genomen van de eerste 90 managers.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Denen snoeien bij hoofdkantoren Hamburg Süd en Panalpina | NT

Denen snoeien bij hoofdkantoren Hamburg Süd en Panalpina

reorganisatie

De Deense reder Maersk zet het mes in het hoofdkantoor van de Duitse dochter Hamburg Süd. Zo’n 100 topbanen verdwijnen in Hamburg. Landgenoot DSV doet hetzelfde bij de recente aanwinst Panalpina. Daar wordt op de oude hoofdzetel van de Zwitserse expediteur in Zürich afscheid genomen van de eerste 90 managers.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu