Banken nemen roer rederij Vroon over, familie blaast aftocht

omvangrijke schuldsanering

De familie Vroon verliest de zeggenschap over de gelijknamige Zeeuwse rederij, één van de grootste van Nederland. In ruil voor een omvangrijke schuldsanering komt de meerderheid van de aandelen in handen van de achttien banken die het bedrijf financieren.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Banken nemen roer rederij Vroon over, familie blaast aftocht | NT

Banken nemen roer rederij Vroon over, familie blaast aftocht

omvangrijke schuldsanering

De familie Vroon verliest de zeggenschap over de gelijknamige Zeeuwse rederij, één van de grootste van Nederland. In ruil voor een omvangrijke schuldsanering komt de meerderheid van de aandelen in handen van de achttien banken die het bedrijf financieren.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu