MSC koopt uitgeverij van kranten en transportmedia

mediabedrijf Gedi

MSC staat op het punt om de nieuwe eigenaar te worden van een Italiaanse krant, Il Secolo XIX (‘De Negentiende Eeuw’, een verwijzing naar oprichtingsjaar 1886), en met de overname van dat dagblad uit havenstad Genua wordt de container- en cruiserederij ook eigenaar van meerdere Italiaanse scheepvaart- en transportmedia.

Gedi is onder meer uitgever van La Stampa. Foto: PippiLongstocking / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

MSC koopt uitgeverij van kranten en transportmedia | NT

MSC koopt uitgeverij van kranten en transportmedia

mediabedrijf Gedi

MSC staat op het punt om de nieuwe eigenaar te worden van een Italiaanse krant, Il Secolo XIX (‘De Negentiende Eeuw’, een verwijzing naar oprichtingsjaar 1886), en met de overname van dat dagblad uit havenstad Genua wordt de container- en cruiserederij ook eigenaar van meerdere Italiaanse scheepvaart- en transportmedia.

Gedi is onder meer uitgever van La Stampa. Foto: PippiLongstocking / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen