DB Cargo UK draagt diensten en terminals over

felixstowe en southampton

DB Cargo UK trekt zich terug als operator van vrachtdiensten van en naar de havens van Felixstowe en Southampton en richt zich daar voortaan op de exploitatie van locomotieven en wagons.

De Britse werkmaatschappij van het Duitse DB Cargo is een samenwerking aangegaan met wegvervoerder Maritime Transport (MT), dat de exploitatie van de terminals in Manchester (Trafford Park) en West Yorkshire (Wakefield) overneemt van DB Cargo UK.

Investeren

MT heeft zich verplicht om te investeren in overslagmaterieel en terreinverharding, teneinde het overslagproces te verbeteren. In ruil daarvoor krijgt de wegvervoerder toegang tot het huidige klantenbestand van de diensten van DB Cargo op Felixstowe and Southampton. De laatste zet de overige intermodale activiteiten in het Verenigd Koninkrijk zelf voort, met inbegrip van de belangrijkste stromen van en naar Schotland.

De Britse transporteur heeft een nieuwe divisie, Maritime Intermodal, opgericht voor het beheer van de nieuwe activiteiten. Dat gaat in eerste instantie om vier diensten vanuit Felixstowe and Southampton. De bedoeling is om het aanbod van intermodale diensten verder uit te breiden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

DB Cargo UK draagt diensten en terminals over | NT

DB Cargo UK draagt diensten en terminals over

felixstowe en southampton

DB Cargo UK trekt zich terug als operator van vrachtdiensten van en naar de havens van Felixstowe en Southampton en richt zich daar voortaan op de exploitatie van locomotieven en wagons.

De Britse werkmaatschappij van het Duitse DB Cargo is een samenwerking aangegaan met wegvervoerder Maritime Transport (MT), dat de exploitatie van de terminals in Manchester (Trafford Park) en West Yorkshire (Wakefield) overneemt van DB Cargo UK.

Investeren

MT heeft zich verplicht om te investeren in overslagmaterieel en terreinverharding, teneinde het overslagproces te verbeteren. In ruil daarvoor krijgt de wegvervoerder toegang tot het huidige klantenbestand van de diensten van DB Cargo op Felixstowe and Southampton. De laatste zet de overige intermodale activiteiten in het Verenigd Koninkrijk zelf voort, met inbegrip van de belangrijkste stromen van en naar Schotland.

De Britse transporteur heeft een nieuwe divisie, Maritime Intermodal, opgericht voor het beheer van de nieuwe activiteiten. Dat gaat in eerste instantie om vier diensten vanuit Felixstowe and Southampton. De bedoeling is om het aanbod van intermodale diensten verder uit te breiden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement