Vrijstelling boetes transporten via Kazachstan wegens noodtoestand

Spoorvervoer

Kazakhstan Temir Zholy (KTZ), het nationale spoorwegbedrijf van Kazachstan, laat op haar website weten dat transporteurs en verladers in het gehele land worden vrijgesteld van een aantal boetes voor goederentransport zolang de noodtoestand voortduurt.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Vrijstelling boetes transporten via Kazachstan wegens noodtoestand | NT

Vrijstelling boetes transporten via Kazachstan wegens noodtoestand

Spoorvervoer

Kazakhstan Temir Zholy (KTZ), het nationale spoorwegbedrijf van Kazachstan, laat op haar website weten dat transporteurs en verladers in het gehele land worden vrijgesteld van een aantal boetes voor goederentransport zolang de noodtoestand voortduurt.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu