Duitse spoorlobby bekritiseert te langzame uitbouw spoor

Nieuw spoor

‘De hoeveelheid nieuwe sporen in Duitsland neemt niet snel genoeg toe’, aldus de Duitse branchevereniging die Güterbahnen. Er zou dit jaar ‘slechts ruim 74 kilometer’ aan nieuw spoor en nieuwe bovenleidingen vrij komen voor gebruik in het 33.400 duizend kilometer spoor tellende land.

Foto: TX Logistik/Samy Greve

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Duitse spoorlobby bekritiseert te langzame uitbouw spoor | NT

Duitse spoorlobby bekritiseert te langzame uitbouw spoor

Nieuw spoor

‘De hoeveelheid nieuwe sporen in Duitsland neemt niet snel genoeg toe’, aldus de Duitse branchevereniging die Güterbahnen. Er zou dit jaar ‘slechts ruim 74 kilometer’ aan nieuw spoor en nieuwe bovenleidingen vrij komen voor gebruik in het 33.400 duizend kilometer spoor tellende land.

Foto: TX Logistik/Samy Greve

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu