Duitse politiek: ‘DB Schenker moet in handen staat blijven’

CDU en CSU

Expeditiebedrijf DB Schenker moet hoe dan ook bij Deutsche Bahn blijven. Dit stellen het CDU en CSU, twee Duitse politieke partijen. Op dit moment lopen er plannen om het bedrijf te verkopen, zodat DB zich kan focussen op de kernactiviteit spoorvervoer.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Duitse politiek: ‘DB Schenker moet in handen staat blijven’ | NT

Duitse politiek: ‘DB Schenker moet in handen staat blijven’

CDU en CSU

Expeditiebedrijf DB Schenker moet hoe dan ook bij Deutsche Bahn blijven. Dit stellen het CDU en CSU, twee Duitse politieke partijen. Op dit moment lopen er plannen om het bedrijf te verkopen, zodat DB zich kan focussen op de kernactiviteit spoorvervoer.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu