SBB koopt 35% aandelen SBB Cargo terug, weer volledig eigenaar

Wagenladingvervoer

Moederbedrijf SBB is weer voor 100% eigenaar van zijn dochteronderneming SBB Cargo. De vervoerder heeft de 35% van de aandelen teruggekocht die sinds 2020 in handen waren van Swiss Combi, een coöperatie van de logistieke dienstverleners Planzer Holding, Camion Transport, Bertschi en Galliker Holding.

Foto: Michael Derrer Fuchs / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

SBB koopt 35% aandelen SBB Cargo terug, weer volledig eigenaar | NT

SBB koopt 35% aandelen SBB Cargo terug, weer volledig eigenaar

Wagenladingvervoer

Moederbedrijf SBB is weer voor 100% eigenaar van zijn dochteronderneming SBB Cargo. De vervoerder heeft de 35% van de aandelen teruggekocht die sinds 2020 in handen waren van Swiss Combi, een coöperatie van de logistieke dienstverleners Planzer Holding, Camion Transport, Bertschi en Galliker Holding.

Foto: Michael Derrer Fuchs / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu