Mindere resultaten voor SNCF-dochter Rail Logistics Europe

Halfjaarcijfers

Rail Logistics Europe, een dochteronderneming van de Franse staatsspoorwegen, noteerde in de eerste helft van 2023 lagere omzet en winst. Het bedrijfsresultaat (ebitda) kwam uit op 28 miljoen euro. In de eerste helft van 2022 noteerde het bedrijf nog een resultaat van 90 miljoen euro.

Foto: Daan Verstraete / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Mindere resultaten voor SNCF-dochter Rail Logistics Europe | NT

Mindere resultaten voor SNCF-dochter Rail Logistics Europe

Halfjaarcijfers

Rail Logistics Europe, een dochteronderneming van de Franse staatsspoorwegen, noteerde in de eerste helft van 2023 lagere omzet en winst. Het bedrijfsresultaat (ebitda) kwam uit op 28 miljoen euro. In de eerste helft van 2022 noteerde het bedrijf nog een resultaat van 90 miljoen euro.

Foto: Daan Verstraete / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu