Commentaar: Uitlaatstank voor dank

duurzaam wegtransport

Wegvervoerders kunnen accijns op LNG niet meer terugvragen na 31 december 2018. Met die onaangename verrassing kwam staatssecretaris van Financiën Menno Snel (D66) eerder deze maand. De redenering was pijnlijk simpel. Het kost meer dan het oplevert, dus we stoppen ermee. 

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Commentaar: Uitlaatstank voor dank | NT

Commentaar: Uitlaatstank voor dank

duurzaam wegtransport

Wegvervoerders kunnen accijns op LNG niet meer terugvragen na 31 december 2018. Met die onaangename verrassing kwam staatssecretaris van Financiën Menno Snel (D66) eerder deze maand. De redenering was pijnlijk simpel. Het kost meer dan het oplevert, dus we stoppen ermee. 

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen