Cargoboss en Van Daalen Transport samen verder als Bosdaalen

Familiebedrijven

De wegvervoerders Cargoboss en Van Daalen Transport uit het Westlandse Maasdijk werkten al sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw intensief samen en maken hun fusie nu compleet. De transportbedrijven gaan vanaf begin volgend jaar verder onder de naam BosDaalen.

Bosdaalen

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Cargoboss en Van Daalen Transport samen verder als Bosdaalen | NT

Cargoboss en Van Daalen Transport samen verder als Bosdaalen

Familiebedrijven

De wegvervoerders Cargoboss en Van Daalen Transport uit het Westlandse Maasdijk werkten al sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw intensief samen en maken hun fusie nu compleet. De transportbedrijven gaan vanaf begin volgend jaar verder onder de naam BosDaalen.

Bosdaalen

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen