Bouwhubs kunnen flinke hap nemen uit kosten bouwlogistiek

Ketenoptimalisatie

Aanhoudende woningbouw in combinatie met een flinke filedruk leidt ertoe dat er meer noodzaak komt tot het optimaliseren van de bouwlogistiek. Het creëren van een bouwhub die functioneert als verzamelpunt van materiaal voor de bouwwerven, zou zowel de totale logistieke kosten als het transport met meer dan 40% kunnen doen dalen.

bouwhub, bouwlogistiek

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Bouwhubs kunnen flinke hap nemen uit kosten bouwlogistiek | NT

Bouwhubs kunnen flinke hap nemen uit kosten bouwlogistiek

Ketenoptimalisatie

Aanhoudende woningbouw in combinatie met een flinke filedruk leidt ertoe dat er meer noodzaak komt tot het optimaliseren van de bouwlogistiek. Het creëren van een bouwhub die functioneert als verzamelpunt van materiaal voor de bouwwerven, zou zowel de totale logistieke kosten als het transport met meer dan 40% kunnen doen dalen.

bouwhub, bouwlogistiek

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding