‘Jan de Rijk is tegenwoordig meer dan alleen luchtvrachttrucking’

Jubileum

Wegvervoerder Jan de Rijk Logistics bestaat dit jaar een halve eeuw en verkeert net als zijn 74-jarige grondlegger nog steeds in een blakende gezondheid. Als het aan de Brabantse ondernemer ligt, worden aan het 50-jarige bestaan van de logistiek dienstverlener uit Roosendaal gewoon nog eens vijftig jaar toegevoegd. ‘Het gaat immers goed met ons’, zegt hij tijdens een bezoek van deze krant aan de jubilaris.

cfoto-Jan de Rijk-75_V002, Fred Westdijk

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Jan de Rijk is tegenwoordig meer dan alleen luchtvrachttrucking’ | NT

‘Jan de Rijk is tegenwoordig meer dan alleen luchtvrachttrucking’

Jubileum

Wegvervoerder Jan de Rijk Logistics bestaat dit jaar een halve eeuw en verkeert net als zijn 74-jarige grondlegger nog steeds in een blakende gezondheid. Als het aan de Brabantse ondernemer ligt, worden aan het 50-jarige bestaan van de logistiek dienstverlener uit Roosendaal gewoon nog eens vijftig jaar toegevoegd. ‘Het gaat immers goed met ons’, zegt hij tijdens een bezoek van deze krant aan de jubilaris.

cfoto-Jan de Rijk-75_V002, Fred Westdijk

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen