‘Beperkte stroomcapaciteit bij dc’s grote belemmering voor e-trucks’

Zero emisse

De zero-emissiezones voor trucks in grote steden komen eraan. De verwachting is dat transporteurs vooral bij de distributiecentra gaan snelladen. Maar als er nu een aanvraag wordt gedaan voor een zware stroomaansluiting bij de netbeheerder, duurt het nog vele jaren voordat die geleverd wordt. En dat is een groot probleem voor de transitie.

laadplein, albert heijn, elektrische truck, opladen
Foto: Albert Heijn

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Beperkte stroomcapaciteit bij dc’s grote belemmering voor e-trucks’ | NT

‘Beperkte stroomcapaciteit bij dc’s grote belemmering voor e-trucks’

Zero emisse

De zero-emissiezones voor trucks in grote steden komen eraan. De verwachting is dat transporteurs vooral bij de distributiecentra gaan snelladen. Maar als er nu een aanvraag wordt gedaan voor een zware stroomaansluiting bij de netbeheerder, duurt het nog vele jaren voordat die geleverd wordt. En dat is een groot probleem voor de transitie.

laadplein, albert heijn, elektrische truck, opladen
Foto: Albert Heijn

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu