De keuze voor een e-truck met batterij staat nog niet vast

IRU-bijeenkomst

De vervoerssector heeft zeker nog niet definitief gekozen voor enkel en alleen elektriciteit voor de aandrijving van het wagenpark. De keuze voor waterstof of andere brandstoffen die bij gebruik geen CO2 veroorzaken ligt ook nog wijd open. Het meest waarschijnlijk is dat de sector uitkomt op een tweesporenbeleid, zo was woensdag te horen tijdens een webevent van de International Road Transport Union (IRU).

Scania elektrische truck

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

De keuze voor een e-truck met batterij staat nog niet vast | NT

De keuze voor een e-truck met batterij staat nog niet vast

IRU-bijeenkomst

De vervoerssector heeft zeker nog niet definitief gekozen voor enkel en alleen elektriciteit voor de aandrijving van het wagenpark. De keuze voor waterstof of andere brandstoffen die bij gebruik geen CO2 veroorzaken ligt ook nog wijd open. Het meest waarschijnlijk is dat de sector uitkomt op een tweesporenbeleid, zo was woensdag te horen tijdens een webevent van de International Road Transport Union (IRU).

Scania elektrische truck

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu