Ook hoogste rechter noemt bezorgers Deliveroo werknemers

Cao beroepsgoederenvervoer

Ook de hoogste rechter van Nederland vindt dat bezorgers van maaltijdbezorgingsbedrijf Deliveroo werknemers waren, en geen zelfstandige ondernemers. Lagere rechtbanken kwamen eerder al tot die conclusie maar het van oorsprong Britse bedrijf ging telkens in beroep. De Hoge Raad oordeelt nu ook in het nadeel van Deliveroo.

deliveroo
Foto: Deliveroo

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Ook hoogste rechter noemt bezorgers Deliveroo werknemers | NT

Ook hoogste rechter noemt bezorgers Deliveroo werknemers

Cao beroepsgoederenvervoer

Ook de hoogste rechter van Nederland vindt dat bezorgers van maaltijdbezorgingsbedrijf Deliveroo werknemers waren, en geen zelfstandige ondernemers. Lagere rechtbanken kwamen eerder al tot die conclusie maar het van oorsprong Britse bedrijf ging telkens in beroep. De Hoge Raad oordeelt nu ook in het nadeel van Deliveroo.

deliveroo
Foto: Deliveroo

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu