Aandeelhouders Nikola nog niet akkoord met emissie

Te lage opkomst

Een voorstel van de directie van de Amerikaanse e-truckfabrikant Nikola voor een nieuwe emissie van aandelen vindt weinig steun bij de aandeelhouders van het bedrijf. Nikola wil het aantal aandelen verdubbelen van 800 miljoen naar 1,6 miljard om meer kapitaal op te halen om ‘de lopende activiteiten door te zetten’.

Foto: Nikola

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Aandeelhouders Nikola nog niet akkoord met emissie | NT

Aandeelhouders Nikola nog niet akkoord met emissie

Te lage opkomst

Een voorstel van de directie van de Amerikaanse e-truckfabrikant Nikola voor een nieuwe emissie van aandelen vindt weinig steun bij de aandeelhouders van het bedrijf. Nikola wil het aantal aandelen verdubbelen van 800 miljoen naar 1,6 miljard om meer kapitaal op te halen om ‘de lopende activiteiten door te zetten’.

Foto: Nikola

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen