Fuso komt met nieuwe eCanter: werkpaard met een prijskaartje

Made in Portugal

Hoewel er een Mitsubishi-logo prijkt op de voorkant van elke Fuso, is deze fabrikant van lichte vrachtwagens vrijwel volledig in Duitse handen. Het bedrijf nam onlangs zijn nieuwe elektrische truck, de eCanter, in productie. NT reisde af naar Portugal voor een bezoek aan de fabriek en een proefrit.

Foto: Daimler Truck

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Fuso komt met nieuwe eCanter: werkpaard met een prijskaartje | NT

Fuso komt met nieuwe eCanter: werkpaard met een prijskaartje

Made in Portugal

Hoewel er een Mitsubishi-logo prijkt op de voorkant van elke Fuso, is deze fabrikant van lichte vrachtwagens vrijwel volledig in Duitse handen. Het bedrijf nam onlangs zijn nieuwe elektrische truck, de eCanter, in productie. NT reisde af naar Portugal voor een bezoek aan de fabriek en een proefrit.

Foto: Daimler Truck

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu