Dat laat curator Kees van den Bergh desgevraagd weten. Op het moment van het faillissement bezat WDK een eigen wagenpark van 35 eenheden, bestaande uit trekkers, bakwagens en bestelbussen. Daarnaast leasede het bedrijf 70 voertuigen.

Reden voor het faillissement zouden de hoge kostenstijging van de laatste jaren zijn en de nasleep van de coronapandemie. Dat heeft de bestuurder van WDK aan Van den Bergh laten weten. De curator onderzoekt de mogelijkheid van een doorstart, daarvoor gaat hij op zoek naar een mogelijke overnamepartner.

WDK verzorgde transport via land, zee en de lucht. Het bedrijf had vier locaties: naast de hoofdvestiging in Barendrecht waren er twee locaties in Ridderkerk en een in het Limburgse Panningen. WDK Logistics was opgesplitst in WDK Warehousing, WDK Express en WDK Venlo.