Financiële tekorten door onderhoud infrastructuur groter dan verwacht

Debat Tweede Kamer

Het stopzetten van 17 nieuwe infrastructurele projecten komt naast de stikstofcrisis vooral door een gebrek aan geld voor het op orde houden van onze huidige infrastructuur. Dit bleek uit het debat dat woensdag heeft plaatsgevonden in de Tweede Kamer met minister Mark Harbers van Infrastructuur en Waterstaat.

Foto: Werner Lerooy / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Financiële tekorten door onderhoud infrastructuur groter dan verwacht | NT

Financiële tekorten door onderhoud infrastructuur groter dan verwacht

Debat Tweede Kamer

Het stopzetten van 17 nieuwe infrastructurele projecten komt naast de stikstofcrisis vooral door een gebrek aan geld voor het op orde houden van onze huidige infrastructuur. Dit bleek uit het debat dat woensdag heeft plaatsgevonden in de Tweede Kamer met minister Mark Harbers van Infrastructuur en Waterstaat.

Foto: Werner Lerooy / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu