‘Kostenstijging tot 8% door Duitse Maut-verhoging’

CO2-toeslag

De Maut-verhoging door de CO2-heffing van ongeveer 16 cent per kilometer die in december in Duitsland van kracht wordt, zal de totale transportkosten flink opdrijven, verwachten wegvervoerders. Zij zien zich daarom genoodzaakt om de rekening van de toeslag bij hun klanten neer te leggen.

File in Duitsland
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Kostenstijging tot 8% door Duitse Maut-verhoging’ | NT

‘Kostenstijging tot 8% door Duitse Maut-verhoging’

CO2-toeslag

De Maut-verhoging door de CO2-heffing van ongeveer 16 cent per kilometer die in december in Duitsland van kracht wordt, zal de totale transportkosten flink opdrijven, verwachten wegvervoerders. Zij zien zich daarom genoodzaakt om de rekening van de toeslag bij hun klanten neer te leggen.

File in Duitsland
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu