Oegema installeert accupakket voor snelladen elektrische trucks

3225 kW

Oegema Transport uit Dedemsvaart heeft een batterijsysteem geïnstalleerd waarmee elektrische vrachtwagens op eigen terrein snel opgeladen kunnen worden. De accu wordt opgeladen door stroom van de eigen zonnepanelen of bij weinig zon vanuit het stroomnet. Tegelijkertijd wordt hij ingezet voor het balanceren van de energiemarkt.

Foto: Zonnegilde

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Oegema installeert accupakket voor snelladen elektrische trucks | NT

Oegema installeert accupakket voor snelladen elektrische trucks

3225 kW

Oegema Transport uit Dedemsvaart heeft een batterijsysteem geïnstalleerd waarmee elektrische vrachtwagens op eigen terrein snel opgeladen kunnen worden. De accu wordt opgeladen door stroom van de eigen zonnepanelen of bij weinig zon vanuit het stroomnet. Tegelijkertijd wordt hij ingezet voor het balanceren van de energiemarkt.

Foto: Zonnegilde

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding